Skip links

LPG Cellu M6

Tratamentul LPG Cellu M6 este lider mondial in stimulare celulara si este unul dintre cele mai performante tratamente de slabire si intinerire.

Programul Lipomassage al aparatului LPG Cellu M6 actioneaza la suprafata tesutului cutanat declansand lipoliza – procesul de ardere a grasimilor. Activarea mecanica a lipolizei, stimuleaza adipocitele (celulele grase), favorizand reducerea volumului tesutului gras localizat si reducerea treptata a celulitei. Efectul va fi unul de slabire, sculptare, fermitate si netezire.

Mai mult decat un tratament…o adevarata metoda! Tehnica LPG ajuta la diminuarea tesutului adipos profund, rezistent la dieta si la sport.

LIPOMASAJ – program corporal ce stimuleaza adipocitele pentru eliminarea treptata a grasimilor. Efect de slabire, sculptare, fermitate si netezire.Program corporal ce stimuleaza adipocitele pentru eliminarea treptata a grasimilor.

4 Rezultate tintite

grasimea profunda si incapatanata este eliminata
silueta este remodelata, mai conturata, mai ferma
celulita este netezita, pielea este catifelata
pielea este ferma si tonifiata

Cu ajutorul aparatului de endermologie LPG Cellu M6 celulele pot invata a doua oara ceea ce nu pot sa mai faca, pentru a reeduca corpul si pentru a reintineri procesele celulare care s-au incetinit.

In cadrul unei consilieri preliminare, acordam clientei o atentie deosebita in ceea ce priveste obiectivele si nevoile de tratament, stabilim zonele de lucru si frecventa sedintelor. Tratamenete de endermologie LPG propun solutii speciale pentru fiecare obiectiv.

Echilibrul intre productia si eliminarea grasimii este un proces natural in care sunt implicate celulele grase (adipocitele). In ciuda unui program ideal de exercitiu fizic, procesul de stocare a grasimilor tinde sa creasca odata cu inaintarea in varsta, avand ca rezultat excesul de grasime si aparitia celulitei. Tehnica Lipomassage patantata LPG reactiveaza eliminarea grasimii (lipoliza) si producerea de colagen si elastina.

  • are efect intens si vizibil de remodelare corporala
  • reduce celulita si centimetrii in plus
  • netezeste pielea neuniforma si elimina aspectul de portocala
  • creste tonicitatea tesuturilor pielii
  • reduce durerile musculare
  • imbunatateste fluxul limfatic
  • alternativa nechirurgicala si non-invaziva a liposuctiei
  • metoda sigura si fara durere
  • mareste circulatia sangelui (de 300 de ori mai mult decat un masaj normal)
  • metoda este aprobata de FDA

REZULTATE

– grasime profunda eliminata

– silueta este remodelata, mai conturata

– celulita netezita, pielea este catifelata

– piele este ferma si tonifiata

 IN CAT TIMP APAR REZULTATE VIZIBILE?

Primele rezultate se vad dupa doar cateva sedinte efectuate intensiv, insa o sculptare armonioasa apare dupa minim un abonament efectuat, simplu, doar cu sedinte de LPG sau combinat si cu alte terapii. Rezultatele variaza in functie de particularitatile fiecarei cliente. Tratamentele endermologice LPG se efectueaza de 2, 3 ori pe saptamana. Este necesar sa se bea 2 litri de apa /zi pe toata durata tratamentului.. Totusi, rezultatele le veti putea mentine timp indelungat printr-un stil alimentar corect, exercitii fizice si sedinte LPG de intretinere. O data pe la 7-10 zile, in functie de nevoile individuale se recomanda un tratament LPG pentru mentinerea rezultatelor. De asemenea, veti purta un costum special in timpul tratamentului.

CEL MAI EFICIENT TRATAMENT DE REDUCERE A CELULITEI, APROBAT FDA

Endermologia, o tehnica folosita in toata lumea si dovedita inca din 1986, este prima terapie cunoscuta pentru reducerea celulitei si scaderea in circumferinta, pana in prezent fiind cel mai eficient tratament nedureros de a reduce celulita si afectiunile asociate.

Hipertensiune, boli ale pielii, alergii, boli infectioase progresive, diabet, cancer, hernie, vene varicoase (se aplica tratamentul in jurul acestora, niciodata direct pe ele), flebita, tromboza, sarcina, alaptare, medicamente anticoagulante, pseudoatrofie (injectii cu cortizon), proteze metalice.

Te ajutam sa obtii forma

corpului dorit

Programeaza o vizita