Skip links

eMatrix

eMatrix este un dispozitiv care folosește radiofrecvență fracționată sublativă, cu rezultate excelente împotriva cicatricelor post acneeice sau survenite în urma unor accidentări.

Tratamentul eMatrix va uniformiza aspectul pielii, contribuind în același timp la reducerea porilor dilatați.

Cum funcționează eMatrix?

Aplicatorul transmite radiofrecvență fracționată în derm prin intermediul unei matrice cu 64 de pini. Fiecare puls se transmite în stratul profund al pielii și se extinde sub formă de con. Se generează astfel un proces de  încălzire în dermul profund în regiunea electrodului care induce leziuni pielii, provocând astfel un răspuns de vindecare al arsurilor minime cu activarea fibroblastelor și sinteza de noi fibre de colagen și elastină.

eMatrix reface complet țesuturile lezate și întinerește structura de colagen. După numai o ședință cu acest tratament revoluționar, pacienții observă o ameliorare considerabilă a cicactricelor, reducerea porilor dilatați, precum și tonifierea tenului.

După 24-72 ore, la nivelul zonei tratate apar mici cruste brune de 1 mm diametru care persistă câteva zile, până la o săptămână. Crustele nu ar trebui să fie atinse sau zgâriate, chiar dacă apare o senzație de mâncărime. Pacienților li se recomandă aplicarea în mod consecvent a unei creme emoliente, permițând astfel eliminarea lor spontană.

Vindecarea post tratament nu durează foarte mult, iar pacienții se pot întoarce rapid la activitățile obișnuite

Procedura eMatrix lucrează din interior spre exterior prin stimularea sintezei de colagen, acoperind urmele lăsate de o acnee severă. Astfel, rezultatele durează mai mult și pot fi consolidate cu tratamente de întreținere anuale.

S-a dovedit a fi sigură și eficientă pe toate tipurile de piele și grade de pigmentare.

Poate fi efectuat în orice anotimp. Folosind radiofrecvență fracționată și nu fasciculul laser, nu determină sensibilitatea pielii la soare și poate fi efectuat în orice anotimp, fără a ne teme de hiperpigmentarile asociate procedurilor laser efectuate vara.

Tratamentul fiecărui pacient variază în funcție de nevoile individuale și rezultatele dorite. Protocolul terapeutic este de 3-5 ședințe de tratament la interval de 4-6 săptămâni, iar ședințele de întreținere se efectuează la 6-12 luni. Rezultate sunt remarcabile și după o singură ședință, în special în privința texturii pielii.

  • Va rugam sa solicitati informatii suplimentare de la specialistii nostri.

Te ajutam sa obtii forma

corpului dorit

Programeaza o vizita