Skip links

 VIORA V10

Viora V10 – Lider De Piata In Domeniul Medical-Estetic

Tehnologie revolutionara de ultima generatie ce ofera o gama de tratamente comprehensive pentru combaterea celulitei &slabire localizata& rejuvenarea pielii.

Echipamentele Viora livreaza proceduri non-invazive pentru o gama larga de specificatii medical-estetice, folosind tehnologii moderne, validate prin studii clinice. Cu ajutorul platformei Viora, pacientii vor avea acces la tratamente avansate precum: terapii anti-aging si anti-acnee, remodelare corporala, reducerea aspectului celulitei, tonus, revitalizare .

 Viora este un brand de estetica recunoscut la nivel international, fiind prezent in peste 65 de tari.

Beneficiile Tratamentului cu VIORA V10

Tehnologia revolutionara CORE™ cu multi-radiofrecventa bipolara realizeaza o rejuvenare superioara a pielii, reducerea ridurilor si reducerea barbiei duble!

Rezultate Remarcabile si de Durata chiar de la prima ședință! 

VIORA V10 stimulează producția de colagen și elastină, oferindu-vă un aspect rejuvenat și mai tânăr. Ridurile și liniile fine se reduc semnificativ, iar pielea capătă un aspect mai neted și mai ferm. Pe măsură ce continuam sa  stimulam producția de colagen și elastină , efectele tratamentului se vor menține pe termen lung. Pentru a maximiza și a menține rezultatele, se recomandă efectuarea unor ședințe periodice de întreținere, în funcție de recomandările specialistului.

Mentinerea efectelor depinde de mai mulți factori, inclusiv tipul de piele, vârsta și stilul de viață si de obicei durează între 6 luni și 1 an.

Procedură este una confortabilă și nedureroasă.Pe măsură ce aparatul glisează peste piele, veți simți căldură plăcută și o ușoară senzație de masaj. Nu este necesară o perioadă de recuperare și vă puteți întoarce la activitățile normale imediat după procedură.

Tehnologia VIORA V10 este potrivită pentru majoritatea tipurilor de piele, inclusiv pielea deschisă și pielea închisă la culoare. Fie că aveți un ten sensibil sau o piele mai închisă, tehnologia Viora V10 este concepută pentru a se adapta și a vă oferi rezultate optime în condiții de siguranță.

Contraindicatii

Tratamentele cu radiofrecventa si vacuum nu au contraindicatii absolute, ci doar relative, astfel ca trebuie sa va consultati cu un medic in caz de: sarcina, alaptare, cancer sau istoric de cancer, anumite tratamente medicamentoase sau conditii ale pielii

Te ajutam sa obtii forma

corpului dorit

Programeaza o vizita