Skip links

FIBROLOGY® PLASMA TECHNOLOGY

PLASMA PEN

Plasma Fibrology este una dintre cele mai revolutionare tehnologii- Tehnologia cu plasma este la limita dintre cosmetică și chirurgie estetică. Rezultatele acestui tratament se văd instant, ridurile se netezesc, pielea devine mai ferma, surplusul de piele dupa pleoape deasemenea, se reduc  pungile de sub ochi. Plasma realizeaza instantaneu o contractie si o crestere a fermitatii pielii, reducand suprafata tegumentului lucrat. Astfel se explica rezultatele exceptionale in realizarea blefaroplastiei nechirurgicale si a ceea ce se numeste procedura de mini-lifting la nivelul intregii fete.

Cum funcționează?

Plasma Pen folosește cea de a patra stare a materiei: Plasma. Țesuturile tratate “sublimat” evită răspândirea nedorită a căldurii în zonele din jur. Principiul este acela de a ioniza gazele din aer, pentru a crea un mic arc electric, similar cu un fulger minuscul, cu care se pot trata zonele dermei și epidermei afectate de problemele estetice, fără a răspândi căldura nedorită în zonele din jur. Dupa tratament, se vor forma cruste foarte mici si fine in locurile unde plasma a afectat tegumentul. Ele cad in aproximativ 7 zile. Este imperativ sa nu fie indepartate fortat. Daca s-au tratat pleoapele, in primele zile acestea vor fi rosii si umflate, cu atat mai mult cu cat s-a lucrat la intensitate mai mare. Dupa caderea crustelor, tegumentul nou va fi mai mic ca suprafata, ducand la efectele vizate in functie de necesitati, ridicarea pleoapei, lifting facial, intinderea ridurilor.In plus, plasma stimuleaza proliferarea celulara si sinteza de colagen, astfel incat efectele pozitive se vor accentua in urmatoarele saptamani pana la 3 luni. In general, in ceea ce priveste tratamentele de regenerare, sunt necesare 2-3 sedinte la interval de 8 saptamani. Efectele sunt de durata, de cel putin 3 ani. Sa nu uitam ca imbatranirea fiziologica are ritmul ei si atunci este bine sa realizam o sedinta de intretinere anuala.

Fibrology®: rejuvenarea pielii prin activarea fibroblastelor.

Tip tratament: tratament avansat LCR™ (lifting, corectie, rejuvenare).

Indicatii: Toate tipurile de piele matura, cu piele lasata vizibil, pete pigmentare cauzate de inaintare in varsta si lipsa coeziunii pielii.

Target:

 • Activarea celulelor pentru producerea de colagen si elastina
 • Reinnoirea retelei de fibre in matrice extracelulara (ECM)
 • Restabilirea aspectului mai tanar al pielii prin imbunatatirea coeziunii sale

Avantajele terapiei Fibrology®:

 • corectarea pleoapei superioare si inferioare (pleoapa cazuta, riduri, pungi, cearcane)
 • lifting / ridicarea pielii la nivelul fetei / gatului
 • ridurile peiorale
 • santurile nasolabiale
 • ridurile preauriculare
 • diminuarea cicatricilor
 • tratarea vergeturilor
 • indepartartea verucilor, papiloamelor,cicatrici post acneice ,milia, microchisti, pete cauzate de inaintarea in varsta etc.

Te ajutam sa obtii forma

corpului dorit

Programeaza o vizita